Merkel: ‘Nëse Kosovës nuk i hiqen vizat këtë vitë, Gjermania..’ (VIDEO)

Lajme

Çështja e liberalizimit të vizave të Kosovës është një temë mjaftë e diskutuar aktualisht në rajonin e Kosovës.

 

Kjo për faktin se kjo çështje ka disa vite që është ngritur dhe faktikisht është zhvilluar me ardhjen e kryeminstrit, Ramush Haradinaj dhe ai po shpreson që në dhjetor kjo temë të ngritet të BE dhe të jipet vendimi përfundimtar.

E në lidhje me këtë sot është deklaruar kancelarja gjermane, Angela Merkel, e cila po mbështetë liberalizimin e vizave të Kosovës, poashtu dha një lajm të madh në rast se Kosovës nuk i hiqen vizat edhe për këtë vitë. Lajmi i plotë + VI’DEO:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *