Shiko si shtrohet një autostradë në Gjermani…

Lajme

Të gjithë e dimë se Gjermania është shteti numer një në Botë sa i përket punës dhe zhvillimit si shtet moderrn.

 

Ata janë të shkathët thuajse në të gjitha lëmit e një gjë të tillë e konfirmon edhe kjo Video më poshtë e cila tregon se si shtrohet një autostradë e tërë me asfalt të cilësis më të lartë edhe atë në kohë shumë të shkurtë dhe duke përdorur teknologjinë më moderrne në këtë fushë shtp nhapciren tposhtme per ta shiquar vidon .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *