Shqiptari baba i papërgjegjshëm, mbyll vajzën në makinë dhe ikën në kazino!

Rozë

Një shqiptari në Itali i është hequr kujdestaria e vajzës së tij, pasi e la vogëlushen, vetëm 3 vjeç, të mbyllur brenda në makinë, në mënyrë që ai të futej në një sallë lojërash fati dhe të luante bixhoz.
Rasti është bërë i ditur nga mediat italiane, të cilat thonë se 30-vjeçari shqiptar është me profesion kuzhinier.
Pasditen e djeshme në Cagliari, shqiptari e la vajzën e tij të mbyllur në makinë, të cilën e kishte lënë në parkim, dhe doli për të luajtur bixhoz ku qëndroi përreth 40 minuta pa u shqetësuar për fëmijën.
Vajza u mor nga karabinierët, ndërsa babait shqiptar ju hoq kujdestaria ja edhe pamja e tere…

 

 

Një shqiptari në Itali i është hequr kujdestaria e vajzës së tij, pasi e la vogëlushen, vetëm 3 vjeç, të mbyllur brenda në makinë, në mënyrë që ai të futej në një sallë lojërash fati dhe të luante bixhoz.
Rasti është bërë i ditur nga mediat italiane, të cilat thonë se 30-vjeçari shqiptar është me profesion kuzhinier.
Pasditen e djeshme në Cagliari, shqiptari e la vajzën e tij të mbyllur në makinë, të cilën e kishte lënë në parkim, dhe doli për të luajtur bixhoz ku qëndroi përreth 40 minuta pa u shqetësuar për fëmijën.
Vajza u mor nga karabinierët, ndërsa babait shqiptar ju hoq kujdestaria ja edhe pamja e tere…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *