Të ftuarës i del gjoksi aksidentalisht në emision direkt (VIDEO)

Lajme

Një moment mjaft i sikletshëm ishte për një mysafire e cila ishte e ftuar në një emision direkt në një televizion.

 

 

 

 

Për një moment vajza i largon sytjenat, por ajo nuk dëshironte ti largonte të gjitha, donte vetëm të nxiste pak publikun me largimin e sytjenave.Por ajo shfaq gjoksin më shumë sesa duhet, asaj i del gjoksi duke tentuar të vesh përsëri sytjenat e saj shtp nhapcerin tposhtme per t shiquar vidon dhe pamet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *