Exluzive i ndodhi edhe kjo gjë Burdushit në burg 3 persona e zhveshin dhe.. (Video)

Lajme

Hysri Peqani, mjeku popullor i njohur si ‘Burdushi’ është dënuar nga Gjykata Themelore e Prizrenit me 1 vjet burgim dhe 5 mijë euro gjobë, për veprën penale mashtrim.

 

 

Po ashtu Gjykata ia ka ndaluar Peqanit ushtrimin e profesionit për tri vitet e ardhshme.
Por atij i ndodhi diqka në burg ku 3 persona ia bën kte gje atij shtp nhapceren tpostme per pamet dhe vidon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *