LAJMI FUNDIT: Shqipëria t’i pajisë kosovarët me pasaporta shqiptare…

Lajme

Deputeti i Partisë Demokratike Hajdar Beqa, tha se qytetarët e Kosovës nuk kanë kohë për të pritur lëvizjen e lirë, liberalizimin e vizave dhe kërkoi, që Shqipëria t’i pajisë me pasaporta.

 

 

Sipas tij, duhet të shikohet një formë që Republika e Shqipërisë të mundësojë që secili qytetar i Kosovës të ketë të drejtë të pajiset me pasaporta të Republikës së Shqipërisë, në mënyrë që të kenë mundësi të udhëtojnë pa viza gjithashtu dhe, per me shume ndiqeni vidon nvazhdum.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *