Detaji për Elvana Gjatën që i ngatërroi të gjithë shqiptarët! Ja e vërteta…

Lajme

Elvana jo që s’do rikthehet, por qenkemi ngatërruar të gjithë! Këngëtarja u largua nga Shqipëria pas përplasjes me arme në një lokal në zonën e ish- Bllokut në Tiranë, ku u lakua dhe emri i saj bashkë me të të fejuarit Ervin Mata.

 

Që atëherë, Elvana Gjata është “zhdukur” nga rrjetet sociale duke mos qenë aktive dhe askush nuk di gjë për të. Mirëpo e vërteta është krejt ndryshe. Me të vërtetë Elvana do t’i mposhtme shtup nhapxeren per ti par pamet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *