PACOLLI: BERLINI MBËSHTET LIBERALIZIMIN E VIZAVE PËR KOSOVËN

Lajme

Tema të diskutimit në mes ministrit Pacolli dhe Maas ishin edhe përkrahja e Gjermanisë për përfundimin e negociatave në mes Kosovës dhe Serbisë me njohje reciproke dhe anëtarësim të vendit tonë në OKB.

Ministri Maas tha se do të përkrahë Kosovën në procesin e liberalizimit të vizave dhe anëtarësimin në organizata ndërkombëtare, por edhe në përshpejtimin e procedurës së njohjes së patentë-shoferëve në mes dy vendeve

Nder, respekt dhe mikpritje e pashembullt nga homologu im gjerman, Heiko Maas, i cili më priti në vizitë shtetërore sot në Berlin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *