Këto Gabime Tona Shkatërrojnë Veshkat

Lajme

Veshkat janë ndër organet më të rëndësishme të trupit, por disa nga zakonet e përditshme që na duken krejtësisht banale, mund të dëmtojnë shëndetin tonë.
Ato filtrojnë toksinat dhe janë thelbësore për shëndetin e plotë të njeriut,.

Këto janë gabimet që bëjmë, e të cilat njëkohësisht dëmtojnë veshkat tona.

Nuk e zbrazni fshikëzën në kohë

Nuk pini ujë të mjaftueshëm

Hani shumë kripë

Hani shumë proteina

Pini alkool dhe cigare

Shumë kafeinë

Gjumi i pamjaftueshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *