Ndodh mrekullia! Pas 25 vite martesë lind fëmiun e parë, nëna Shqiptare shpërthen në lot

Lajme

Ndodh mrekullia! Pas 25 vite martesë lind fëmiun e parë, nëna Shqiptare shpërthen në lot

Mrekullia ka ndodhur me të vërtetë. Një grua është bërë nënë pas 25 vite martesë. Kjo gjë ka gëzuar shumë të emën e cila nga emocionet nuk ka mundur ti ndalë lotët dhe ka filluar të qajë

Ky është njëri prej shumë rasteve të tilla ku pas shumë viteve e ëma lind fëmijë. Sidomos te ne Shqiptaret qe kur lind një djalë e gjithë familja feston dhe gëzohet shumë.

 

 

Kjo ngjarje ka prekur edhe stafin e lindjes te cilët kanë filluar te qajnë bashkë me nenën e cila ka lindur. Shpresojmë qe te gjithë qiftet te krijojnë familje dhe pse jo te lindin gjinin te cilët e duan.

E rendendesishmja e gjithë kësaj është qe fëmija te jete i shendoshp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *