Nëna e Fitimit tregon se si polici i ndjerë Izet Demaj e kishte mbytur djalin e saj në vitin 2011-të

Lajme

Polici i ndjerë, Izet Demaj i cili u vra para disa javësh në Istog gjatë një tentim –grabitjeje të një banke, para tetë vitesh kishte goditur me veturë dy prej anëtarëve të familjes Hasanaj nga Istogu, njëri prej të cilëve kishte vdekur më pas. Familja Hasanaj ia kishte falur, e Demaj ishte dënuar me burgim me kusht.  ka qëndruar sot gjatë ditës në familjen Hasanaj, dhe u sjell rrëfimin e familjarëve.

 

 

 

Para rreth tetë viteve, familja Hasanaj nga Cërrca e Istogut kishte dëgjuar për herë të parë për policin tani të ndjerë, Izet Demaj, që u shpall“Hero i Kosovës”. Por, në një situatë shumë të dhimbshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *