SYLEJMAN SELIMI PRITET TË QËNDROJË NË SPITAL EDHE DY JAVË

Lajme

Edhe rreth dy javë pritet që të qëndrojë në Klinikën e Otorinolaringologjisë (ORL) në QKUK ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Sylejman Selimi.

Ai vuan nga marramendja dhe paqëndrueshmëria në lëvizje, të shoqëruara me të vjella.

Avokati Tomë Gashi ka deklaruar se gjendja shëndetësore e klientit të tij ende nuk është përmirësuar. Andaj atij do t’i duhen të paktën edhe dy javë për rikuperim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *