Nuk Ia Dha Rrogën, Shikoni Se Çka I Bën Shqiptari Shefit Të Tij Në Zvicër

Lajme

Shqiptari në Zvicër ju hakmerr shefit të tij pasi nuk ja dha rrogën, kjo video po qarkollon shumë në internet dhe ka marrë buj shumë të madhe.

Djali në fjalë mori një bager i peshave të renda dhe ja shkatërroi veturën shefit të tij.

Për me shume se si veproi ai shikoni pamjet qe ua sjellim me poshtë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *