Ambasada Gjermane ia pranon këtyre personave prej 40 mijë kosovarëve vizat e punës

Lajme

Numri i kosovarëve që po presin viza pune nga shteti i Gjermanisë është vërtetë alarmant. Burimet mësojnë se mbi 40 mijë kosovarë janë në pritje të përgjigjes nga ambasada e Gjermanisë për tu pajisur me vizë pune dhe më pas për të ikur nga Kosova.

Ky numër është vetëm i personave që kanë siguruar kontrata pune nga shteti gjerman.

Aktualisht në Ambasadën e Gjermanisë radha për përgjigje të vizës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *