“Agjension per punësim në gjermani” Kandidati i radhes me viz tek ne

Lajme

Urime për kandidatin e radhes që sot mori vizë Shefit Elezaj!
Shefit Elezaj, u njoftu rreth nesh permes disa familjareve te ti, qe gjinden ne Gjermani pas bashkupunimit me ne.
Ai kishte lejeqendrim greke dhe patent greke C, dhe tani u pajis me vizë pune Gjermane, permes agjensis sone „Punësim në Gjermani“.

Suksesi jone si agjension i punësimit po rritet dita ditës dhe kete e deshmojnë kandidatët të cilët pas bashkpunimit me ne po pajisen me lejeqendrim dhe leje të punës.

Kemi oferta të shumta në shofer kamioni, për të gjithë ata që posedojnë patente të ndonje vendi që është në BE, si psh: Greqi, Kroaci, Sloveni, etj.

Poashtu të gjithë ata që kanë lejeqendrim Greke,Kroatë, Sllovenë etj.., dhe sigurisht kanë interes që të punojnë në Gjermani.Ketu mundeni te aplikoni online shtyp nhapcseri per te vazhduar me teje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *