Haradinaj Nuk Dorëzohet Pas Letrës Së Amerikës: E Duam Amerikën, Por Taksa Nuk Hiqet

Lajme

Kryeministri Ramush Haradinaj ka dalë nga takimi i liderëve shtetëror që u mbajt sot në Qeveri pas letrës së zyrtarëve amerikan ku kërkohet heqja e taksës.

Haradinaj para gazetarëve ka treguar se është takuar sot edhe me ambasadorin amerikan Phillip Kosnett që e quajti diplomat të zoti. Ai tha se e do Amerikën por se nuk do të nënshtrohet më ndaj Serbisë dhe taksa nuk lidhet me Amerikën por Serbinë dhe sipas tij nuk do të hiqet deri në njohje të Kosovës.

“Sot ka pasur takim me ambasadorin me Philip Kosnettt për të cilin kam respekt dhe është diplomat I zoti, ai ka qenë shumë i saktë i ka sugjerua Kosovës që të pezullohet taksa dhe njëkohësisht ka paraqitur edhe këtë letër që vjen për tre udhëheqësit e Kosovës, kryeministrin, kryepalrmanetarin dhe presidentin.Ja Dhe V!/deo nvazhdum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *