Haradinajt: Mogherini, Armike E Kosovës, Armike E Vendit Tim

Lajme

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në një intervistë për “Tempora” nga Sonila Meço në Ora News, e konsideroi shefen për politikë të Jashtme të BE-së, Federica Mogherini si armike të Kosovës për shkak të ndryshimi të diskutimit për marrëveshjen Kosovë-Serbi.

Haradinaj: Suksesi i Kosovës nuk është i lidhur me dinamikën e zonjën Mogherini, as me agjendën për dialog.

Kosova ekziston. Është më vete. Askush nuk mund të më i padobishëm për Kosovën se Mogherini.

Ajo ka devijuar diskutimin.

Në vend që të flitet për marrëveshje me Serbinë për njohje, ajo e ka devijuar diskutimin në territore dhe kufij.Ja Dhe V:!deo nvazhdum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *