LAJMI I FUNDIT: Kjo po pritet të ndodh me mjekun i përfshirë në rastin e Drenasit

Lajme

Pos që nuk kishte licencë dhe kushte për abortim, gjinekologu Fehmi Ahmeti, s’kishte marrë me shkrim pajtimin e 18 vjeçares për t’ia hequr fëmijën. Për këtë arsye, Prokuroria po e ndjek gjinekologun, i cili u përfshi në skandalin e vajzës nga Drenasi. Ndaj tij, gjykata ka caktuar masën e arrestit shtëpiak.

Më 15 janar të vitit të kaluar, A. G nga Drenasi kishte marrë rrugë për në ordinancën private “Kestrina”, në pronësi të Fehmi Ahmetit. 18 vjeçarja i ishte drejtuar ordinancës së Ahmetit për të ndërprerë shtatzëninë.

Po, atë ditë ajo e kishte kryer abortin në ordinancën e gjinekologut, por pa pëlqim me shkrim.Ja Dhe V!.deo ne vazhdïme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *