Në Müchen, Kosovari godet me sakicë një Rusë dhe 2 Serb

Lajme

Në Müchen, Kosovari godet me sakicë një Rusë dhe 2 Serb, ne gjykatë tha se “ma shajten Flamurin Kuq e Zi”.

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur ne Müchen te Gjermanisë, ku një Kosovar ka goditur me sëpatë dore 3 persona dyshohet se janë nga Serbia dhe Rusia.

 

 

Sipas disa burimeve konflikti ka filluar për kombësi e ku Kosovari nuk ka duruar. Kosovari ne gjykatë tha se ata i kanë sharë flamurin e kombit. J V!deo nvazhdum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *