Nxehet situata mes Gani Gecit dhe Daut Haradinajt

Lajme

Ka reaguar ish-deputeti i LDK-së, Gani Geci, rreth polemikës se a ka pasur apo jo ushtri në vitin 1991.

Në një koment të tij Geci, ka shkruar se në vitin 1991 ka pasur luftëtarë që kanë luftuar në atë vit dhe se në atë kohë ka kercitur pushka e parë kundër Serbisë.

”Ka pas edhe ka luftëtarë që kanë qenë prej vitit 1991 edhe luftëtarë të tjerë që nuk kanë qenë në ushtrinë ushtarake hiq edhe kanë qenë ushtarë prej 30.12.1991 sepse atë ditë kërset pushka e parë kundër Serbisë edhe dhjetra djem i vijnë në ndihmë Adem Jasharin”, ka shkruar në një koment Geci në njërën prej faqeve të vendit.

Geci, ka shkruar duke thënë se sëbashku me një shok të tij kishin kërkuar se a kishte pasur fotografi me emrin UÇK para vitit 1997 por nuk kishin gjetur, madje këtë emër nuk e kanë gjetur as në kallashnikovët e Adem Jasharit.Ja Dhe V!:deo !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *