Rasti I 16 Vjeҫares Nga Drenasi, Mësuesi Vjen Me Një Deklaratë Befasuese

Lajme

Arsimtari nga Komuna e Drenasit, Sh.Xh., ndaj të cilit një 16-vjeçare nga Drenasi kishte denoncuar një rast të keqpërdorimit në shtator të vitit 2016, nuk ka dashur të komentojë lidhur me denoncimin e vajzës në polici por ka thënë se “të gjitha shënimet janë në Prokurorinë Themelore të Shtetit”.

Vajza ka shkuar në polici për të denoncuar profesorin e saj. Por, në vend të gjetjes së ndihmës, ajo ka gjetur një tjetër keqpërdorues. Pas marrjes së deklaratës dhe fotografimit të viktimës, hetuesi policor V.V., nën kërcënim e ka detyruar vajzën të bënte veprime të padëshirueshme.V!/deo ne vazhdime e gjeni!’

Gazeta ka kontaktuar sot me arsimtarin me inicialet Sh.Xh., të cilin 16-vjeçarja e ka denoncuar në Policinë e Kosovës. Në një bisedë telefonike, Sh.Xh. ka thënë se të gjitha shënimet janë në Prokurorinë Themelore të Prishtinës, por nuk ka dashur të komentojë rastin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *