Une jam 35 vjeçare dhe nuk po më mjafton vetëm burri, ky është kontakti im

Lajme

Miq jam Linda 35 vjeçare dhe jam e martuar, kam banesë në Shqipëri por jetojë edhe në Kosovë.

Nuk dua asgjë nga askush, vetëm dua pak argëtim me shokë të ri, te gjitha i kam nga ana finaciare te mos ju shkoj mendja qe po dua nga ana finaciare, unë kam pare se kam problem at pun hiq.

Problemin e vetem e kam qefin dhe argetimin qe e dua por spo mund ta gjej per momentin kerkoj,
Nëse doni me më pa në kamerë dhe të flasim me zë, ja edhe kontakti im në vazhdim.

Ju pres juve sepse nuk kam kohë të rrihë gjithë kohën
vetëm dua pak argëtim me shokë të ri. Nëse doni me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *