Urgjente: Është zhdukur që 7 ditë Jehona Zeqiri nga Kamenica, nëse e shihni lajmëroni në këtë numër

Lajme

Tash e shtatë ditë familje nuk di gjë se ku është vajza e tyre Jehona.

Jehona Zeqiri nga Kamenica, është zhdukur që një javë, por për fatin e saj familja nuk ka as një njoftim nga askush.

 

Ata e kanë shpallur vajzën e tyre të zhdukur dhe po kërkojnë ndihmë nga qytetarët për gjetjen e saj.

Familja e Jehonës kanë publikuar edhe numrin e kontataktit që nëse dikush e sheh, për tu lajmëruar.

Numri kontaktues: 045695903 ose lajmëroni Policinë e Kosovës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *