Vajza e Policit befason me këtë deklaratë

Lajme

Vajza e Vesel Veselit ka folur rreth rastit së vajzës së Drenasit që përfshiu edhe babain e saj, Vesel Veselin.

 

Ky i fundit u lajmërua këto ditë që kishte dal me një vajzë 16 vjeçare nga Drenasi.

 

Dhe rasti u lajmërua gjithçka! Por vajza e Vesel Veselit thotë që babi im nuk ka faj, ajo vet ka dasht të dal me babin tim.Ja dhe V!.deo nvazhdume .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *