Zbardhet Dëshmia E Policit, Çfarë Tregon Për Videon E Skandalit Me 15-Vjeçaren

Lajme

Berhan Bajrakurti, protagonisti i videos skandaloze me 15-vjeçaren, pas prangosjes është marrë në pyetje në ambientet e Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër.

53-vjeçari që u prangos vetëm një orë pas publikimit të një videoje në mediat online, mësohet se ka mbajtur qëndrim mohues ndaj akuzave të ngritura nga nëna e vajzës 15-vjeçare.

Zyrtarë të Shërbimit për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat nga Tirana kanë marrë në pyetje për më shumë se 1 orë efektivin, ku ndër të tjera ka theksuar se nuk është e vërtetë që ka nga,cmuar sek,sualisht vajzën minorene.Ja dhe V.!|deo ku shifet e gjith ngjarja si ka ndohur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *