16-Vjeçarja Nga Kaçaniku Refuzon Të Shkon Në Shtëpi, Dërgohet Në Këtë Vend

Lajme

Pas disa ditëve që ka qëndruar e zhdukur e në kërkim nga Policia e Kosovës, 16’vjeçarja Viola Guri nga Kaçaniku u gjet në një qendër tregtare në Pejë. Mirëpo, vajza që kishte ikur nga shtëpia duke kërkuar një jetë më të mirë, ka refuzuar të kthehet në familjen e saj. Momentalisht ajo është duke qëndruar në strehimore, ndërkaq, nga familja janë deklaruar se kanë parë atë dje gjatë ditës.

Qëndroi e zhdukur për gati një javë, e kur u gjet, nuk pranoi të kthehej në familje, por zgjodhi strehimoren.

Viola Guri, 16 vjeçare nga Kaçaniku u gjet dje nga Policia e rajonit të Ferizajt.Ja Dhe V!:deo nvazhdum.

 

“Lidhur me rastin e raportuar nga familjarët, (11.02.2019), për zhdukjen e vajzës së tyre të mitur, pas një pune operative në terren dhe në koordinim edhe me Policinë Rajonale të Pejës, e mitura është gjetur sot në një Qendër Tregtare në Pejë, dhe e njëjta është sjellë në Drejtorinë Rajonale të Policisë në Ferizaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *