Çfarë Thotë Shefqet Krasniqi Për Rastin E 16 Vjeçares Nga Drenasi

Lajme

Hoxha Shefqet Krasniqi tha se rasti i të miturës nga Drenasi që u shfrytuzua nga profesori i saj e pastaj nga polici ishte rast shumë prekës.

“Ky rast është një alarm se kjo shoqëri është duke shkuar drejtë degjenerimit moral, që është antivlerë”, ka thënë Krasniqi në Debat Plus.

Ai tha se nuk dëshiron të flasë as për vajzën as për profesorin e policin pasi që nuk i njeh, mirëpo tha se nuk është rasti i vetëm që ndodh në shkolla.

Sipas tij në shkollat e Kosovës nuk respektohet kodi i veshjes që përcaktohet nga shkolla.Ja Dhe V:/!deo nvazhdum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *