Gjermania kërkon mbi 260 mijë punëtorë në vit

Lajme

Për periudhën 2017-2035 nevoja për punë në Gjermani do të jetë 1.13 milion punëtorë.
Siç është menduar, digjitalizimi nuk është duke reduktuar vendet e punës, por është duke hapur vende pune të reja.

 

 

E gjithë kjo po sjell me vete një imigrim më të madh në Gjermani – nga Bashkimi Evropian, por edhe nga vendet tjera – Ballkani . Ja dhe V:!deo ne vazhdum.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *