Godet prap Kingu VALI CORLEONE: Publikon video me Shkendijen

Lajme

Vali Carleone, për një kohë ishte figura më e komentuar. Deklaratat e tij bëheshin kohë pas kohe bujë në media.

Madje ai ka treguar se si e ka thy rekordin e Cazanoves, duke i pasur 1 mijë femra për 1 javë në shtrat, transmeton Gazeta NewBorn.

Një tjetër skandal i Shkëndije Mujaj, Një video sikur po reklamon vetën me një veshje shumë ekstravagante.
Shkëndija tregon me shumë se kurrëpas publikimeve të shumta me fotot e saj të nxehta me të prapmet e saj, që nuk kanë lënë vend pa u shfaqur, tani ajo tregon dhe pjesën më intime të një femre ja se qfar publikoj. Ja dhe V!/deo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *