Ja Cka Thotë Drejtori I Emergjencës Në Shkup Pas Aksidentit

Lajme

Ilir Asani, Drejtor i Emergjencës në Qendrën Klinike në Shkup është deklaruar lidhur me gjenden e disa prej të lënduarve si pasojë e aksidentit i cili ndodhi në autostradën Shkup-Tetovë.

Asani ka theksuar se në spital janë pranuar 5 pacientë dhe se përveç njërit i cili me lëndime pak më të lehta, të gjithë të tjerët janë me lëndime të rënda.

“Në spital janë pranuar pesë pacientë. Përveç njërit i cili është me lëndime pak më të lehta, gjithë të tjerët janë me lëndime të rënda trupore që kërkojnë intervenim kirurgjikal”, ka thënë Asani.

Tutje ai ka shtuar se të gjithë kirurgët janë mbledhur dhe se për momentin pritet fluks më i madh i pacientëve të tjerë. Ja dhe V:!deo nvazhdum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *