Kosova si ka punët mir Burdushi reagon nga burgu me pas kan une jashtë sish ardh puna deri ktu Kosovën po e pret kjo e keqë

Magazina

Kosova si ka punët mir Burdushi reagon nga burgu me pas kan une jashtë sish ardh puna deri ktu Kosovën po e pret kjo e keqë

Ngjarja e fundit ne Kosove ka shkaktuar polemika te mëdha duke u komentuar nga te gjithë qytetaret e Kosovës ku te cilët shprehen te mllefosur me Shtetin, por nga buurgu ka reaguar edhe Burdushi.

Taksat dhe te gjith kto qe po ndodhin jan pjes e keqe qe po pritet te ndodh Amerika ju paralajmmorj, kta politikant tan e kan pru ne kit gjendje kosoves sa qe ska dit qe nuk ikun te rit ne gjermoni e ku po di un. VV!deon e gjeni nvazhdum.

 

po ju paralajmroj se kosova usht shum ne gjendje te keqe mos thuni se kemi dit po deshet ndihmen time ejani me hjekni nga ky vend qe se sjam per ktu unë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *