Letra E Putinit Për Serbinë, Ka Një Mesazh Për Kosovën

Lajme

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin i ka dërguar një letër Serbisë në të cilën ka përcjell qëndrimin e tij për çështjen e Kosovës.

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka marrë nga ambasadori i Rusisë në Beograd, Aleksandar Çepurin, një letër të dërguar nga presidenti i Rusisë, Vladimir Putin para ditës së pavarësisë së Serbisë.

Putin ka dërguar mesazhe të mbështetjes për Serbinë duke dhënë edhe një mesazh për Kosovën, transmeton lajmi.net.Ja Dhe V!:deo nvazhdum.

 

Letra e plotë e Putinit:

“I nderuari president, pranoni përshëndetje të ngrohta me rastin e festës së juaj kombëtare – ditës së shtetit të Serbisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *