Në Gjermani Jetoj Dhe Jam 25 Vjeçare , Dua Te Fejohem Me Një Shqiptarë , Ky Është Numri Im.

Lajme

Jam Vlora dhe jetoj ne Gjermani atje kam lindur, jam 25 vjeçare dhe dua te fejohem me një djalë Shqiptar“Babai dhe familja ime do te ndiheshin krenar nëse unë fejohem me një djal nga Kosova, dhe kjo është dëshira ime”“

 

Unë dua qe Babai im te bej zgjedhjen për mua sepse kështu do te behet njeri me i lumtur ne bot, dhe ai është gjithçka qe kam ne ketë botë, kontaktoni me babain ja dhe numri im gjindet meposhte .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *