Reagon Hahn: është hera e fundit që po ju them, hiqeni taksën ndaj Serbisë,nëse se hiqni besën po jua jap

Lajme

Komisioneri evropian për Politika të Fqinjësisë dhe Negociata për Anëtarësim, Johannes Hahn, ka përsëritur edhe një herë kërkesën e tij drejtuar institucioneve kosovare për tërheqje të masës 100 për qind ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjës.

Përmes një postimi në Twitter, Hahn ka thënë se duhet hequr barrierat tregtare, përcjell lajmi.net.Ai ka theksuar se bashkëpunimi rajonal është një hap i rëndësishëm në këtë rrugë.

“Le të jemi të qartë: Perspektiva e Bashkimit Europian zbatohet për të gjithë rajonin e Ballkanit Perëndimor. Bashkëpunimi rajonal është një hap i rëndësishëm në këtë rrugë. Ja Dhe V;!deo ku mund ti shifeni tgjithat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *