E Konfimruar: Ky Është Shqiptari I Cili Ndërroi Jetë Në Tragj.edin E Shkupit

Lajme

Ky është Remtulla Abduramani që humbi jetën në aksidentin me autobus në rrugën Shkup – Tetovë. Rametulla Abduramani ka qenë i punësuar si administrator në Shkup ndërsa ka udhëtuar në këtë relacion cdo dite me autobusin e Durmo Turs-it.

Ja çka shkruan Hasan Rexhepi një i afërt i viktimës.

Jeta është e tillë, sot jemi e neser nuk jemi, paska qenë kaq ymri jot o njeri i dashur për t’gjithë…
Zemra digjet e syri loton…Ja dhe V!:deo nvazhdum

Jeten me Islam e jetove, namazi asnjëher nuk e harove, e sot prej ksaj bote u largove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *