Pamje Të Rënda, Kështu Duket Autobus Me Pasagjerë Që Ra Në Humnerë

Lajme

Pamje të rënda, kështu duket autobus me pasagjerë që ra në humnerë

14 kanë humbur humbën jetën në Maqedoni

Një autobus me pasagjerë që udhëtonte nga Shkupi për në Gostivar, ra në humnerë në fshatin Llaskarcë, në dalje të Shkupit, në drejtim të Tetovës dhe sipasoj 14 veta humbën jetën, shkruan AlbanienShow.

Në mesin e vikti,mave ka edhe shqiptar, shkruajnë mediat nga Maqedonia.

Më poshtë shihni disa pamje të cilat janë xhiruar në vendin e aksidentit.Ja nvazhdim e gjrni v!;deon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *