Daçiq kërcënon ambasadorin Amerikan dhe Ameriken: Kështu nuk mund të flasësh me neve!

Lajme

‘Serbia është në anën e gabuar të historisë, në rastin e Venezuelës, ambasadori amerikan në Beograd, Kyle Scott, ka ngritur nervat e serbëve”, shkruajnë sot mediat serbe.

E përditshmja ‘Politika’ shkruan se ‘Scott ka tejkaluar të gjithë kufijtë imagjinarë të një misioni diplomatik me komente të tilla”.

Kjo e përditshme, tutje shkruan se ka pasur me qindra mijëra reagime ndaj komentit të ambasadorit amerikan edhe nga qyetetarët serbë, gjë që vërehet në komentet e tyre nëpër lajmin në media online,trasnmeton FishMedia.info.

Ndërkohë, ndaj kësaj deklarate, ka reaguar edhe ministri i mbrojtjes serbe, Aleksandër Vulin, i cili ka thënë se ‘Serbia kurrë nuk ka qenë në anën e gabuar të historisë’.Ja Dhe V!/deo nvazhdum tlamjmit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *