LAJMI I FUNDIT: Vjen Lajmi I Shumëpritur Për Pensionistët E Kosovës

Lajme

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka kryer sot pagesat me rritje për pensionistët.

Lajmin e ka dhënë vet ministri i MPMS-së, Skender Reçica.

“Sot i procesuam për pagesë pensionet me rritje prej 20%, për kategoritë e pensionit bazë, pensionit familjar, pensionit invalidor të punës dhe pensionet e parakohshme të Trepçës, si dhe pensionet kontributive me rritje prej 15%, duke përfshirë edhe pagesën retroaktive të muajit janar”, ka thënë ministri Reçica.Ja dhe V!:deo nvazhdum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *