Shpërthen prapë Naim Abazi: Mos me bani nervoz, se unë di edhe ndryshe.. Kur bana nervoz nuk di çka bëj

Lajme

Këngëtari i mirënjohur Naim Bazai është kryqëzuar nga shumë qytetar te Kosovës pasi beri disa deklarata te pavend kundër humanistit me

te madh Shqiptar Halil Kastratit, duke thëne se po ndërton shtëpia me pare te tjerve.

“Ju po e teproni, e keni ndryshuar komplet ngjarjen dhe i keni dhëne kahje tjetër, kjo nuk është aspak e vërtete”

“Unë di edhe ndryshe, pra ju lutem mos me bani nervoz, se kur bahna nervoz nuk e di qka baj,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *