Barça iu premton lojtarëve: ‘mundeni Manchesterin dhe ne do ua mundësojmë këtë gjë!’

Uncategorized

Klubi i Barcelonës dhe presidenti i saj kanë ardhur me një ide të re përt’i motivuar
lojtarët në prag të ndeshjeve të rëndësishme dhe ndeshjeve që caktojnë fatin e
klubit gjatë sezonit.

Ideja ‘rrotullohet’ rreth parave.Bartomeu iu ka premtuarlojtarëve se nëse
kuali{kohen në gjysëmfinale duke e mposhtur Manchesterin sonte, ai do iu ofrojë
atyre nga 1 milionë € (secilit).

Siç raporton ‘radio cat’, kjo metodë e bonuseve nuk është përdorur më parë
përveç se në finale, prandaj praktikimi i saj pritettë sjell rezultate pozitive tani në
vijim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *