Ja çfarë ka bërë Coutinho mbrëmë pas ndeshjes me Manchesterin.

Uncategorized

Ato kriitika të shumta dhe fishkëllima si duket ende janë në kokën e Philippe
Coutinhos, i cili ndonëse shënoi gol mbrëmë, nuk i falenderoi duartrokitjet e
fansave gjatë zëvendësimit.

Kjo është interpretuar paksa ndryshe nga gazetat spanjolle,të cilët raportojnë se
braziliani është i hiidhëruar me fansat dhe ende nuk ua ka falur për ato gjeste në të
kaluarën.

Ndërkohë, braziliani si duket po i rikthen golat dhe formën, pikërisht në këtë fazë të
sezonit. Ai nuk po i ndihmon vetëm klubit, por po i ndihmon edhe vetes, pasi kështu
nuk do shitet gjatë verës tek ndonjë klub tjetër!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *