SKANDAL: Kapet Meda duke tradhëtuar gruan e tij , ajo kap Medën në një aeroport të Gjermanisë

Ishin qifti me i lumtur ne estradën Shqiptare, por si duket edhe këtyre ju erdhi fundi, shkak i kësaj ishte se gruaja i zbuloi disa mesazhe ne telefonin privat te këngëtarit Meda.Gruaja e Medes ka kërkuar menjëherë sqarime nga ai, mirëpo arsyetimet nuk e binden aspak dhe ajo kërkoi divorcin menjëherë, u shprehen disa burime […]

Continue Reading