Kujdes ky antibiotik i rrezikshëm në farmaci, ka efekte anësore të pariparueshme

Janë publikuar antibiotikët që nuk duhen rekomanduar nga mjekët ose duhen dhënë në mënyrë të kufizuar. Këtë u ka kërkuar Agjensia e Barnave të gjithë mjekëve tanë që në recetat e tyre të mos përshkruajnë antibiotikë të klasave kinolone dhe fluor kinolone pasi Agjensia Europiane e barnave njofton për efekte anësore të parikuperueshme. Në fakt, […]

Continue Reading

Nëna e shpëton vajzën e saj nga më e keqja vetëm sepse iu kujtua diçka që kishte lexuar më parë

Nëna e shpëton vajzën e saj nga më e keqja vetëm sepse iu kujtua diçka që kishte lexuar më parë Një nënë e shpëtoi jetën e vajzës së saj kur njohu simptoma të dallueshme të leucemisë akute në lëkurën e saj pasi lexoi një tregim për një fëmijë tjetër të prekur. Foshnja ishte njëvjeçare dhe […]

Continue Reading