U deshmu se shqiptari e don te huajn Zaev afron dy kundërshtarët e mëdhenj shqiptarë

Lajme

U deshmu se shqiptari e don te huajn Zaev afron dy kundërshtarët e mëdhenj shqiptarë

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev ka arritur që t’i bashkojë dy politikanët shqiptarë, rival të mëdhenj në Kuvend, pasi ata ka koh qe nuk komunikojn as nuk punojn se bashku as per interesin e vendit.

Bëhet fjalë për kryetarin e BDI-së, Ali Ahmeti dhe liderin e Lëvizjes “Besa”, Afrim Gashi.

Dy rivalët politikë ia zgjatën dorën njëri-tjetrin dje në Kuvendin e Maqedonisë, pas votimit për ndryshimin e emrit fal Zaevit se per ndryshe shqiptari kurr sja kishin dha doren njeri tjetrit.

Fotoja tregon afërsinë e Ahmetit dhe Gashit, ndonëse më parë as në sy se shikonin njëri-tjetrin, por kjo teoria qe shqiptari e don te huajn po do me dal e sakt, sepse një prej shqiptarve skan arrit ti bashkojn kta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *