E mashtron punëtorin, e mbush veturën karburant me 100 euro të falsifikuara

Lajme

 

Ankuesi mashkull K/Shqiptar, punëtor në një pompë të  derivateve, ka njoftuar se një person –vozitës i pa njohur me një automjet (tabelat ankuesi nuk i dinë) është shërbyer me derivate me ç’ rast ka  bërë pagesën me një monedhë  prej 100 (njëqind) Euro, e cila dyshohet të jetë e falsifikuar”, ka njoftuar Policia e Kosovës.
Sipas njoftimit monedha e dyshuar është konfiskuar nga Policia, kurse rasti është iniciuar dhe mbetet nën hetime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *