KFOR Do Të Fluturojë Me Helikopterë Në Pjesë Të Ndryshme Të Kosovës, Kjo Është Arsyeja

Lajme

KFOR do të fluturojë me helikopterë në pjesë të ndryshme të Kosovës, kjo është arsyeja

Forcat e KFOR-it pritet që këtyre ditëve të kryejnë trajnime duke dërguar trupat e saja në pjesë të ndryshme të Kosovës.

Përmes një njoftimi, ata kanë paralajmëruar se ushtrimet do të jenë me helikopterë dhe automjete të ushtarake.

“Synimi i këtyre ushtrime është përmirësimi dhe bashkëpunimin ndërmjet njësive të KFOR-it që të mbështesë gatishmërinë për çfarë do rasti. KFOR-i rregullisht stërvitjet i mban për të mbajtur të gatshme për të përmbushur mandatin e vet”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *