Kjo ndodh me trupin tuaj nëse nuk bëni marrëdhënie intime për një javë. Më e keqja ndodh pas 10 ditësh

Lajme

Disa njerëz jetojnë për të bërë dashuri. Të tjerët nuk ndiejnë ndonjë nevojë për ta bërë këtë. Por çfarë ndodh me trupin tonë nëse nuk bëjmë shpesh? Le të fillojmë duke thënë se kjo nuk është aspak çështje jetë apo vdekje, por të mos bërit të dashurisë për një kohë të gjatë dhemb.

Kjo është arsyeja pse shumë njerëz preferojnë të kenë marrëdhënie intime të paktën një herë në një kohë … sepse vërejnë ndryshimet pozitive që kanë në aspektin e ndjenjave fizike dhe emocionale. Kur kemi një partner të qëndrueshëm, marrëdhëniet e shpeshta intime nuk janë problem.

Mund të arrini lehtësisht një marrëveshje të përbashkët që respekton shijet dhe dëshirat e të dyve. Por çka nëse nuk keni marrëdhënie e nëse nuk kryeni marrëdhënie për më shumë se një javë? Ka shumë mite rreth asaj që ndodh me trupin tonë, nëse nuk bëjmë shpesh. Dhe ne duam t’i bëjmë gjërat të qarta. Pra, le të shohim se çfarë është e vërtetë dhe çfarë është e rreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *