Një foto e rrallë e Ibrahim Rugovës

Lajme

Duke kërcyer vallen e Rugovës”. Kjo është diçitura e fotos ku ish presidenti i ndjerë i Kosovës shfaqet duke kërcyer, krah mikut të tij të letrave, Ramiz Kelmendi.

Fotoja është bërë publike nga gazetari Adriatik Kelmendi. Presidenti Rugova do të kujtohet dhe për kontributin e tij në kulturë, si studiues i letërsisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *