Përshëndetje Emocionuese E Sami Lushtakut Me Familjarë Para Nisjes Për Në Hagë

Lajme

Ish komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Sami Lushtaku, tashmë është përshëndetur me familjarët dhe miqtë e tij pak para nisjes në Hagë, shkruan Gazeta Blic.

Lushtaku do ta ketë fluturimin në ora 11:55, ai do të udhëtojë drejt Gjermanisë ku do të qëndrojë dy ditë, për të vazhduar më pas në Hagë.

Ai para mediave tha që ka pranuar shumë telefonata nga miqtë e tij, ai po ashtu tha që ende nuk e dinë se në çfarë cilësie do të intervistohet nga Gjykata Speciale.

Edhe ish-komandanti tjetër i UÇK-së, Rrustem Mustafa, do të udhëtojë sot drejt Hagës, ai do ta ketë fluturimin në ora 14:35

Lushtaku do ta japë deklaratën e tij në Gjykatën Speciale ditën e mërkure, ndërsa Rrustem Mustafa ditën e hënëo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *