JAKUP KRASNIQI PYET HASHIM THAÇIN SE ARGATIN E KUJT PO E BËN

Lajme

Presidenti Thaçi, gjatë ditës së djeshme kritikoi Qeverinë Haradinaj që nuk po e respekton kërkesën e Shteteve të Bashkuara për heqjen e taksës ndaj mallrave që importohen nga Serbia dhe Bosnja Hercegovina.

Thaçi kishte deklaruar se cenimi i raporteve me ShBA-në, i kësaj aleance të shenjtë, paraqet fillimin e cenimit të shtetit tone.

Sipas Krasniqit shqiptarët kurrë nuk kanë cenuar interesa të miqve e as të armiqve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *